lördag, november 04, 2006

Mycket trevlig dag!

Idag har varit en väldigt trevlig dag, tycker jag. Först fick vi sova så länge vi ville utan att någon väckarklocka väckte oss. Alltid en höjdare. Inte för att vi sov så särskilt länge för det, men bara det att vi kunde var ju bra :)
Sen åt vi god frukost innan vi bara slappade omkring en stund. Efter lunchen så tog vi och åkte ut på en utfärd till Katrinedal, där dom har en naturstig. Det var som en riktigt stor och smaskig godispåse för mej som är förälskad i skog och hav. För den här naturstigen gick genom skogen, över berg och förbi havet. Sen fanns också olika skyltar med jämna mellanrum som berättade om träd, insekter, blommor och historiska händelser längs stigen. Mums! En liten del av stigen gick också genom en kohage. Åå, jag älskar kor och kohagar! Tyvärr fanns inga kor ute idag, men ändå... Kort sagt så skuttade jag tidvis omkring, yr av lycka, längs stigen.
Så nu vet ni vart ni hamnar att komma med ifall ni kommer på besök till Åbo någon längre stund :)
Sen hade vi tänkt ha ostkväll ikväll och mumsa på olika ostar och kex. Mera mums.

2 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Kommer gärna med ut i kohagar! :-D Och smaska på ostar och kex låter också bra...;-) Borde verkligen komma och hälsa på snart, VILL vill VILL! Har ju inte sett hur ni bor. Och ni har bott där över ett ÅR! Ojoj...Ha det bäst och sköt om er! KRAAAM!

filuren sa...

Ja, kooommm! Vår bäddsoffa bara väntar på att få besök av Linda.