måndag, augusti 28, 2006

Död åt jordens djur!

Jag vill döda djur. Jag har även gjort det. I massor. Fört riktiga utrotnings kampanjer.































...På bananflugorna som invaderat vårt hem.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jag är med i kampanjen!

Mamma Linda sa...

:-D Haha! Jag tänkte först "Nu har Lena blivit tokig", men när jag läste att det gällde bananflugor förstod jag! :-) Igår hittade jag TVÅ bokskorpioner i vårt klädskåp! :-O (blev lite mer sugen på att flytta då ;-) Men de var coola, den ena bodde några timmar i en glasburk före jag släppte ut den. Ska lägga in foton och mer info på bloggen sen. Typ imorgon, för tror inte jag hinner idag (borde äta nu och göra oss klara för att fara till tandskötaren...). Tänk att det finns skorpoiner i Finland! :-D (fast falskskorpioner, och helt ofarliga, bara lite giftiga, äter boklöss)

filuren sa...

Camilla: bra! Du får bli min bundsförvant i utrotandet av bananisar. Har funderat starkt på att fara och köpa en köttätande växt. En sådan som äter bananisar. Men polisen har razzia den här veckan, för att hitta bilar med för dåliga däck. Och vi ligger i riskzonen för att åka dit om dom får nappat oss. Så vågar mej inte ut med bilen..:)

Linda: det var Simon som nappade datorn mitt i mitt skrivande och satte in massa mellanslag, så man sku bli lite perplex när man först läste. Den lilla busen :)
Är bokskorpioner dom där små, bruna grejerna med två mini kräftklor och häftig bak? Eller är det något annat? Måste göra ett studiebesök till din sida...

Mamma Linda sa...

Hehe, väntar ivrigt på fler inlägg...;-) Men jag brukar vara så lat själv, så jag ska nog inte pressa dig för mycket, för då kan jag få igen sen! :-D Nä men det är kul att läsa. Ha det bra och lycka till med skolan! *kram*