lördag, april 25, 2009

Konstighet 2

Jag tappar hår som vore jag en Afghanhund som löser hår till sin sommarpäls. Fast så sägs det ju att man gör efter att man fått en bebis. Men så här mycket?! Tappar nävar fulla av hår när jag kammar mig. Flera gånger om dagen. Har t.o.m dammsugit för att jag löst så mycket hår som legat och skräpat på golvet. Snart är jag flint. Tur lilla E är så underbart söt fast hon har så lite hår. Jag menar, det finns ju hopp om att jag inte blir ful eller så...:)

3 kommentarer:

Mia sa...

Känner igen detdär! Och för att strö ännu mera salt i sår så VÄNTA bara tills ditt hår bestämmer sig för att börja växa ut igen... jag fick en "extra" pannlugg...som inte ens hade pannlugg + en sorts tuppkam mitt på huvudet dvs små korta hårstrån som stod rakt upp. INTE roligt. Kommer ihåg att då jag tappade som mest hår kunde jag bara föra med handen under dynan på morgonen o fånga en hel näve hår som jag hade tappat på natten. Usch!

Netta sa...

låter bekant! men det går över. jag har dock inte märkt tuppkammen som mia pratar om. hmm... måste kolla extra noga nån dag.

filuren sa...

Nåmen, voj. Har nåt att se vänta på då... Man borde med andra ord ha passat på att göra dom där rastaflätorna jag velat ha (men aldrig gjort för hört de möglar + att man måste ha kort hår efter att man klippt bort dom) för då skulle man inte märkt man tappar hår och blir det korta tuppkammar efteråt kunde man lika gärna haft jämnkort hår över hela huvudet, kanske. :)