lördag, februari 03, 2007

Printerslakt


Så lyckat att få bo med en förstå-sig-påare när det gäller datorer och sånt stuff. Printern har länge varit i obalans och vägrat printa något alls. Den har ansett att sopstationen för gammal färg har varit full. Det har den inte. Så vi har varit osams med printern enda tills igår. Då tog den duktiga förstå-sig-påaren och slaktade sopstationen i printern. Eller opererade bort en besvärlig del som stod ut på den och lappade ihop den med tejp. Vips, så
blev printern i bättre balans och går att printa på igen!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Det är bra med "förstå-sig-påare" ibland. :-) Var det den där printern som jag ringde om när vi var hos er? Den var respektingivande. :-)

Camilla sa...

Jo du, skulle bara säga att jag kommenterat en massa neråt också, så du får bläddra bakåt. :) Har varit slö på att kommentera senaste tiden. Kram på dig!

filuren sa...

Camilla: Japp, det var den! Den är faktiskt respektingivande. Jag brukar använda den som fotstöd (för den står så BRA till för det när man sitter vid datorn) men då är det väldigt lätt att komma åt någon knapp och då går den igång med ett väldigt surrande...läskigt.
Kram på dej med!